Mathisen Marketing

Your Marketing Blog

Chainlink (LINK) Price Prediction 2025-2030: Is $500 still on the cards for LINK?

Chainlink (LINK) Price Prediction 2025-2030: Is $500 still on the cards for LINK?

As an affiliate, we may earn from qualifying purchases. We get commissions for purchases made through links on this website.

Receive $10 in Bitcoin when you buy or sell $100 or more on Coinbase! https://mathisenmarketing.com/coinbase

Vastuuvapauslauseke: Seuraavassa artikkelissa jaetut tietojoukot on koottu online-resursseista, eivätkä ne heijasta AMBCrypton omaa tutkimusta aiheesta

Ketjun linkki [LINK] oli huonossa laskutrendissä vielä viikko sitten. Laajempien kryptomarkkinoiden nousulla oli kuitenkin merkittävä vaikutus LINKin hintakaavioihin. Itse asiassa laskutrendi oli kääntynyt lehdistön aikaan.

Joten mitä tämä liike tarkoittaa ja onko nyt hyvä aika päästä LINKiin? Tämä artikkeli kertoo altcoinista, joka sijoittui 24:lle markkina-arvon perusteella. Itse asiassa se käsittelee myös keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon tehtäessä ostopäätöstä LINKistä.

Vuonna 2014 SmartContract.com päätti kehittää sillan ulkoisten tietolähteiden ja julkisten lohkoketjujen välille. Tämä johti ironisesti keskitetyn oraakkelijärjestelmän luomiseen nimeltä Chainlink. Vuonna 2017 tämä tuote muotoiltiin uudelleen sellaiseksi, joka tunnetaan nyt nimellä Chainlink Network.

Chainlink on suurin oraakkeliprojekti markkina-arvolla ja suojatulla kokonaisarvolla sekä siihen liittyvien kryptoprojektien lukumäärällä mitattuna. Oraakkeli on pohjimmiltaan ohjelmisto, joka toimii välittäjänä ketjun ja todellisen maailman välillä.

Lähde: Chainlink

Tässä on hauska tosiasia Defi Llamalta – Chainlink varmistaa enemmän arvoa kuin kaikki kilpailijansa yhteensä. Verkko on turvannut yli 13 miljardia dollaria protokollista, jotka perustuvat sen tietosyötteisiin.

Toukokuussa 2021 Sergey Nazarov, Chainlinkin toinen perustaja ja toimitusjohtaja, paljasti podcastissa, että Chainlinkin arvioidaan olevan 60 % markkinaosuudesta.

Tällaisella monopolilla on huonot puolensa. Esimerkiksi Terran romahduksen aikana Chainlink aiheutti 11,2 miljoonan dollarin tappion Venus-protokollalle. Tämä, kun jälkimmäinen ei voinut saada tarkkoja tietoja Chainlinkin hintasyötteestä.

Itse asiassa Chainlink-ekosysteemissä on joitain suuria nimiä, kuten VISA, SWIFT, Google Cloud jne.

On tärkeää huomata, että suurin osa liikkeessä olevasta LINKistä käytetään pikemminkin spekulointiin kuin solmuoperaattoreiden palkitsemiseen. Tämä herättää odotetusti kulmakarvoja arvosijoittajien keskuudessa.

Jotkut uskovat, että Chainlink luo taloudellista arvoa alalle palvelemalla useita kryptoprojekteja. Valitettavasti tämä arvo ei näytä heijastavan heidän alkuperäisen tunnuksensa hintaan.

Siitä huolimatta, Chainlinkin 7. kesäkuuta tekemän panospäivityksen ehdotuksen jälkeen LINK kasvoi lähes 20 % 7 dollarista aina 9 dollariin.

Ehdotettu panostuspäivitys on paljon odotettu krypto-avaruudessa. Päivityksestä on hyötyä tunnuksen arvon kannalta, koska oraakkelit vaaditaan panostamaan LINK. Tämä päivitys mahdollistaa myös yhteisön osallistumisen, mikä parantaa yleistä turvallisuutta.

Nazarov selvensi, että Chainlink ei tuota lohkoja, vaan “saa yhteisymmärrystä sadoissa oraakkeliverkoissa hintatiedoista”. Hän lisäsi lisäksi, että kehittäjätiimi on vihdoin tyytyväinen sovelluksen turvallisuuteen ja skaalautumiseen konsensusmekanismi ja valmis aloittamaan panostamisen tänä vuonna.

Päivitys tuo myös lisäapua LINKiin sen lisäksi, että se helpottaa maksujen suorittamista solmuoperaattoreille.

Chainlinkin kehittäjät arvioivat, että ehdotetun panoksen tuotto on 5 % vuodessa Chainlinkin datasyötteen käyttäjien tuottojen ja kassavarannon päästöjen ansiosta. Tavoitteena on, että valtiovarainministeriön päästöt loppuvat, kun Chainlinkin käyttö kasvaa, jolloin kaikki panokset tulevat oraakkelin käyttäjien maksamista maksuista.

Michael van de Poppe, joka on suosittu kryptoavaruudessa analyysissään, twiittasi hänen mielipiteensä LINK:n äskettäisestä härästä, jossa token nousi 35 % viimeisten 30 päivän aikana. Poppe on vakuuttunut, että vauhtia on vielä jäljellä ja siellä on todennäköistä, että LINK saavuttaa 12 dollaria merkki, jos se pitää 8 dollaria tukitaso.

Sillä aikaa puhuminen NFT.NYC 2022:ssa Lauren Halstead Chainlink Labsista esitteli Chainlinkin käyttötapausten kirjon dynaamisten NFT:iden esimerkin avulla. Halstead osoitti, kuinka dynaamisia NFT:itä voidaan päivittää reaaliajassa Chainlinkin keräämien ketjun ulkopuolisten tietojen avulla.

Interest Protocol, Ethereum-lohkoketjun ensimmäinen murtovarantojen pankkiprotokolla, ilmoitti aiemmin tässä kuussa solmineensa strategisen kumppanuuden Chainlinkin kanssa. Chainlink auttaa Interest Protocolia yhdistämään kaksi ominaisuuttaan, nimittäin Chainlink Keepers ja Chainlink Proof of Reserve.

On 15. elokuuta, Floki Inu ilmoitti että he olivat integroineet kaksi tuotetta Chainlinkin sarjasta äskettäin julkaistuun FlokiFi Lockeriin BNB-ketjussa ja Ethereum-verkkoon. Flokin ydintiimin jäsen sanoi BSC:n haastattelussa,

”Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Chainlinkin kanssa parantaaksemme FlokiFi Locker -protokollan eheyttä. Chainlink on ylivoimaisesti maailman suurin hajautettu oraakkeliratkaisu sekä paras ja luotettavin.”

28. elokuuta, Chainlink tiedotettu Redditissä, että Chainlink Verifiable Random Function (VRF) -toimintoa käytettiin yli 350 projektissa Avalanchessa, Ethereumissa, Fantomissa ja Polygonissa todistetusti reilun satunnaisuuden lähteenä niiden NFTS-, dApps- jne. osalta. Chainlink VRF on alan johtava satunnaislukugeneraattori (RNG) -ratkaisu ketjun ulkopuolisille ratkaisuille ja älykkäille sopimuksille.

Tiedot lähteestä valasstats paljastettiin että LINK on eniten pidetty merkki Ethereum-valaiden joukossa. Nämä tiedot on johdettu tiedoista, jotka on kerätty 5000 parhaan ethereum-valaan lompakoista.

Fortune Business Insightsin julkaiseman raportin mukaan maailmanlaajuisten esineiden Internet (IoT) -markkinoiden ennustetaan kasvavan 26,4 prosentin CAGR:llä vuosittain vuosina 2022–2029. Koska lohkoketjuteknologian yleistyminen yleisissä yrityksissä, kuten pankkitoiminnassa, logistiikassa jne. , samanlaista kasvua voidaan odottaa kryptovaluutoissa, jotka on suunniteltu edistämään IoT-pohjaista liiketoimintaa. Chainlink olisi sopiva esimerkki tähän.

LINKKI Hinta-analyysi

Lähde: LINK/USD, TradingView

Elokuussa Chainlink lähestyi kaksinumeroista aluetta, kun se asetti kahden kuukauden korkeimmalle tasolle 9,52 dollaria, ennen kuin se laski hintoihin, jotka tekivät kuukausituoton negatiiviseksi. Tämä on melko epävakaa verrattuna melko rauhalliseen sivusuuntaiseen liikkeeseen, jota LINKin hinnassa havaittiin heinäkuussa.

Kaikesta epävakaudesta huolimatta elokuun yleisteema voidaan tiivistää yhteen sanaan: karhumainen.

Syyskuu on kuitenkin ollut melko nousujohteinen, ja LINKin hinta oli lehdistöhetkellä 7,82 dollaria.

Chainlinkin kriitikot

Arcane Assetsin Eric Wall on ollut melko kriittinen Chainlinkin toimintaa kohtaan. Toukokuussa 2021 hän totesi, että verkko ei ole “salaustaloudellisesti turvallinen”, vedoten kehittäjien toteamukseen ja siihen, että malli perustuu luotettavaan järjestelmään.

Zeus Capital on arvostellut Chainlinkiä äänekkäästi vuodesta 2020 lähtien, jolloin se julkaisi 59-sivuisen tutkintaraportin. Yksi, joka hahmottelee, kuinka verkko on petos, ja menee jopa kutsumaan sitä “salauksen langaksi”.

CryptoWhale nosti Chainlink-kehittäjien kuumuutta sarjassa twiittejä liian. Se syytti tiimiä pumpun ja kaatopaikan harjoittamisesta. Nämä syytökset tulivat kesäkuussa 2021, kun Chainlinkin sisäpiiriläiset ja kehittäjät väittivät, että LINK myi 1,5 miljardia dollaria.

LINKKI Tokenomiikka

Vuonna 2017 esilouhittiin miljardi LINK-rahaketta, minkä jälkeen Chainlink keräsi 32 miljoonaa dollaria ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO) kautta. 30 prosenttia meni perustajille ja hankkeelle. 35 prosenttia oli ilmapudotuksia ja palkkioita solmuoperaattoreille. Loput 35 prosenttia meni liikkeeseen laskemiseen sijoittajille.

Etherscanin mukaan sadan suurimman lompakon sisällä on noin 75 % LINK-tarjonnasta. Tämä ei näytä kovin hyvältä tunnukselle, jonka oletetaan olevan hajautettu. Chainlinkin kannattajat ovat kuitenkin väittäneet, että tietty keskittäminen auttaa kehittäjiä reagoimaan tehokkaasti verkkoa uhkaaviin tapahtumiin.

Lähde: Glassnode

Tiedot lähteestä Etherscan paljasti myös, että Chainlink-kehittäjien osoitteet ovat jatkuvasti myyneet omistustaan ​​Binancesta, mikä ei ole otettu hyvin vastaan ​​yhteisössä.

Luulisi, että tämä toimii hyvin hajauttamisen hyväksi, mutta suurimman osan näistä rahakkeista ovat ostaneet valaat.

Useat analyytikot uskovat, että LINK:n ja ETH:n suorituskyky korreloi jossain määrin.

Chainlinkin kasvu on luontaisesti sidoksissa älykkäiden sopimusten ja lohkoketjupalvelujen kasvuun. Älykkäiden sopimusten lisääntynyt käyttöönotto lisää oraakkeleiden tietosyötteiden kysyntää.

Chainlinkin apuohjelma on houkutellut ketjujen välisiä yrityksiä. Ei-Ethereum-pohjaiset protokollat, kuten Polkadot ja Solana, rakentavat integraatioita Chainlinkin kanssa pääsyäkseen sen oraakkeliverkkoon.

Chainlink (LINKKI) Hintaennuste 2025

Changellyn asiantuntijat päättelivät analysoidessaan LINKin aikaisempaa hintatapahtumaa, että vuonna 2025 krypton pitäisi olla vähintään 26,64 dollarin arvoinen. Heidän mukaansa LINKin maksimihinta olisi 32,01 dollaria. Kun otetaan huomioon sen painoaikahinta, se tuottaisi huikeat 312 % voittoa.

Päinvastoin, Finderin asiantuntijapaneeli on arvioinut LINK:n mediaaniarvoksi 40 dollaria joulukuuhun 2025 mennessä.

Ethereumin keskusverkkonsa ja Beacon Chainin yhdistämisen odotetaan vaikuttavan myös LINKin hintatoimiin. Itse asiassa on myös osoitettu, että ETH:n ja LINK:n välillä on jokin korrelaatio. ETH nousi yli 4000 dollarin ja LINK rikkoi 50 dollarin rajan saavuttaakseen kaikkien aikojen ennätyksensä viime vuonna.

Mainnet-fuusion yhteydessä puhuttaessa, jos ETH rikkoo 10 000 dollarin tason, on todennäköistä, että LINK seuraa esimerkkiä ja koskettaa 100 dollaria.

Uusien liikekumppanuuksien, API-yhteyksien parannusten ja Chainlinkin räätälöityjen palveluiden valossa on myös ennusteita, joiden mukaan LINK-sivuston enimmäishinta on 45,75 dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Ketjulinkki (LINKKI) Hintaennuste 2030

ChangellyKrypto-asiantuntijat ovat arvioineet, että vuonna 2030 LINK käy kauppaa vähintään 182,88 dollarilla, mahdollisesti 221,4 dollarilla. Tämä tarkoittaisi 2650 prosentin tuottoa.

Joseph Raczynski, Thomson Reutersin teknologia- ja futuristi sekä yksi Finderin panelisteista, suhtautuu LINKin tulevaisuuteen melko myönteisesti. Hän näkee kolikon olevan 100 dollaria vuonna 2025 ja 500 dollaria vuoteen 2030 mennessä.

“Link työntää rajoja lohkoketjuteknologian yhdelle tärkeimmistä näkökohdista – yhteyksistä muihin lohkoketjuihin, tietokantoihin ja ekosysteemeihin. Chainlink voisi olla valtatie lohkoketjujen joukossa, mikä on valtava avain teollisuudelle.

Wave Financialin Senior Trader Justin Chuh teki myös omat ennusteensa LINKin tulevaisuudesta. Hän näkee kolikon olevan 50 dollaria vuonna 2025 ja 100 dollaria vuonna 2030.

Forrest Przybysz, Token Metricsin johtava kryptovaluuttasijoitusten analyytikko, jakoi valtavan nousevan näkemyksensä tokenin tulevasta arvosta ja ennusti LINKin arvoksi 500 dollaria vuoteen 2025 mennessä ja 2500 dollaria vuoden 2030 loppuun mennessä.

“LINKillä on yksi kryptovaluuttojen nopeimmista ja tasaisimmista kasvukäyristä, ja sillä on merkittävä johtoasema kilpailussaan.” Przybysz lisäsi.

Johtopäätös

Chainlink oli aiemmin selvitetty että se jatkaa toimintaansa Ethereum-lohkoketjussa ensi kuussa suunnitellun Merge to proof-of-stake (PoS) -konsensuskerroksen jälkeen, mikä tekee tyhjäksi väitteet, jotka liittyvät Ethereumin lohkoketjun haarukkaversioihin, mukaan lukien proof-of-work -haarukat.

Tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat LINKin hintaan tulevina vuosina, ovat

 • Staking-päivityksen oikea-aikainen käyttöönotto
 • WEB 3.0:n lisääntynyt käyttöönotto
 • Kumppanuudet vakiintuneiden yritysten kanssa.

Vuonna 2017 lanseerattu Chainlink on melko uusi alalla, ja sen koko potentiaali on vielä määrittelemättä. Ketjun mittarit viittaavat siihen, että käyttäjät luottavat LINKin tulevaisuuteen.

Vaikka on totta, että Chainlinkin tarjoama palvelu koskee tiettyä markkinarakoa, ei voida kiistää kyseisen markkinaraon merkitystä ja merkitystä tulevaisuudessa. Oracles palvelee pääasiassa kaikkia älykkäitä sopimuksia hyödyntäviä lohkoketjuja, joten Chainlinkin kaltaisten alustojen palvelut ovat elintärkeitä niiden toiminnalle. Sekä perinteisen taustan että kryptoavaruuden yritykset ovat yhtä mieltä siitä, että älykkäillä sopimuksilla on huomattava merkitys, merkitys, joka vain kasvaa tulevaisuudessa.

Sijoittamisen näkökulmasta Chainlinkiä ja sen tokenia voitaisiin verrata perinteisen yrityksen ja sen osakkeiden toimintaan. Jos yrityksen tase on terve ja sillä on merkittävä panos talouteen, sen osakkeiden on väistämättä pärjännyt hyvin. Sama pätee Chainlinkiin, sillä he ovat alansa johtajia ja heidän palvelunsa ovat olennaisia ​​useille projekteille niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Yllä oleva analogia ei päde edes kolmannekseen tuhansista nykypäivän kryptoprojekteista.

Suurin osa ennusteista on osoittanut Chainlinkille kaksinumeroisia voittoja. Hintaennusteet eivät kuitenkaan korvaa due diligencea ja tutkimusta.Receive $10 in Bitcoin when you buy or sell $100 or more on Coinbase! https://mathisenmarketing.com/coinbase

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Latest Posts

 • Strike Close $80 Million Funding Round to Further Expand Bitcoin Payments 

  Strike Close $80 Million Funding Round to Further Expand Bitcoin Payments 

  Receive $10 in Bitcoin when you buy or sell $100 or more on Coinbase! https://mathisenmarketing.com/coinbase Strike – a Bitcoin payment company and digital wallet provider – has closed an $80 million funding round led by Ten31. The funds support the company’s efforts to “revolutionize payments” for the largest players in the payment industry. Both Washington […]

  Read More

 • FTX Wins Voyager Digital’s Asset Auction

  FTX Wins Voyager Digital’s Asset Auction

  Receive $10 in Bitcoin when you buy or sell $100 or more on Coinbase! https://mathisenmarketing.com/coinbase Key takeaways FTX has won the auction to acquire the assets of the bankrupt crypto lender Voyager Digital. FTX’s $1.42 billion offer covers $1.31 billion in crypto holdings and $111 million in other consideration. Voyager said FTX’s latest winning bid […]

  Read More

 • IRS Chases Crypto Broker For Transaction Data in Latest Tax Chase 

  IRS Chases Crypto Broker For Transaction Data in Latest Tax Chase 

  Receive $10 in Bitcoin when you buy or sell $100 or more on Coinbase! https://mathisenmarketing.com/coinbase The US Internal Revenue Service is ramping up efforts to collect taxes from crypto traders despite a 70% market decline. The Internal Revenue Service has obtained a court order authorizing it to sue US taxpayers who failed to report transactions […]

  Read More